Takana TCM ja edessä päin Tukholma....


Moikka,

lomalla ollaan ja Kuusamoonhan se piti taas päästä :)

Se meni joo TCM ja siitä oli viikko sellasta ettei tullut treenattua.. mutta nyt viime viikko meni todella hienosti ja tein joka treenin just niinkuin valmentaja on pyytäny tekeen.

Nyt lähti uus viikko ja ollaan täällä Kuusamossa. Lauantaina tultiin ja on ollut kyllä hyvä ilma tähän asti, mutta tänään ollut jo melko viileetä.

Eilen oli lepopäivä ja suunnittelin, että kun lähdetään kauppareissuun niin pistän juoksukamppeet päälle ja kotiin tullessa jään 7 kilsaa ennen mökkiä kyydistä pois. Noh näin tein ja oli tänään sellanen juoksu että sykkeet pomppi ylhäällä enkä todellakaan juossut lujaa. Välillä on päiviä että sykkeet pomppii vaikka en niin selitystä asiaan tiedäkään. Mutta kun jää kyydistä pois niin siinä on tossua toisen eteen vain laitettava jos tahtoo mökille.
Kädet oli niin jäässä ja punaiset kun pääsin perille, tässä on muutama tunti mennyt että oon saanut itteni lämpimäksi, sitä olin niin syvä jäässä.
Eilen oli sentään lämmintä vielä liki 20 ja tänään +10.








Tälläinen kaunis keli oli sunnuntaina....







Nyt on sitten suuntana kohti Tukholma, siellä olisi tarkoitus käydä juoksemassa puolikas.
Juoksunumero tuli sähköpostiin tai tieto, että millä siellä juostaan. Nyt pitää sitten tunnollisesti treenata jokainen treeni niinkuin valkku sanoo, koska tavoitehan on joskus juosta puolikas lähelle 2 tuntia. Kyllä se on itestä kiinni kuinka treenaa tai jättää treenamatta, turha siitä on sitten muita syyttää jos ei pysty juoksemaan sitä mitä haluaa jos ei lenkkitossuja viitsi jalkaan laittaa.
Nyt on kyllä motivaatiota tehdä tätä hommaa, se nollaa samalla niin pään ja tekee hyvää :)

Mutta huomenna pääsee tekemään vetoja, niistä mä tykkään tosi paljon. Tässä ohjelmassa on ehkä vaikeinta se hitailla vauhdeilla ja tietyllä sykkeellä juokseminen. Tänäänkin tuntui, että kävellen olisi nopeempaa kuin hölkätessä, mutta aina kun sykkeet laski alle 130 niin koitin hölkätä. Mutta kyllähän se totta on, että kun hitaalla juoksee niin se kasvattaa sitä kuntoa, vaikka niin tekis mieli vaan kerätä kilometrejä, vaan se verenmaku suussa juokseminen ei auta siihen ajan parantamiseen samalla tavalla kuin hitaat.

Nyt alkaa tässä jo pikkuhiljaa lämpiämään...kohta pääsee rantasaunalle vielä lämmittelemään.

Mukavaa viikkoa kaikille :)

Minde


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Marraskuun mietteitä

Tukholman maraton 2019

Ensimmäisen maratonin jälkitunnelmat