Mukavat treeniviikot takana



Heipä hei....

Ollaan jo heinäkuun puoliväli ohitettu ja ois kuukausi aikaa Paavo Nurmelle...

Tässä on lomalla treenattu pikkasen isommilla kilometreillä kuin arkisin, toki tavoitehan olisi saada samat kilsamäärät normi arjessakin.
On se vaan ollut hienoa kun voi lähtee lenkille kun huvittaa, toki reissussa mä juoksin melkein kaikki treenit ulkona.

Viime viikko oltiin Tahkovuoren maisemissa












Yhtenä päivänä mietin, millaisen lenkin tekisi ja oli kuitenkin tarkoitus lähtee käymään kaupassakin Nilsiässä. Siinä hetken mietin asiaa ja päätin, lenkkarit jalkaan ja matka kohti Nilsiän S-Markettia....matkaa kertyi noin 11 kilsaa ja se oli siinä lämmössä jo meikäläiselle ihan tarpeeksi. Käytiin kaupassa ja palkitsin itseni jäätelöllä, olinhan ollut todella urhea :)


Matkan varrella oli ollut paparazzi joka oli ottanut video/tavallista kuvaa kun rouva lyllertää menemään.










Useimmiten kuitenkin viikon aikana tuli juostua siinä tahkovuoren pyörätiellä, olen niin huonolla suuntavaistolla varustettu ihminen, että se on parempi kun tiedän missä juoksen ja mistä pääsen takaisin kotiin. Ei ollut hitailla pk-lenkeillä haitaksi vaikka välillä pysähtyä ottamaan kuvia. Pitäähän ne uudet ja erilaiset maisemat saada ikuistettua muuallekin kuin omalla verkkokalvolle








Tämä ihanuus sai joka kerta ihailujani kun takaisin päin lenkillä menin mökille.











Sitten yhtenä päivänä päätimme lähteä valloittamaan Tahkon portaat.... ei ihan paras keli ollut +30 astetta, mutta koska olimme päättäneet ( lue minä olin päättänyt), että portaat kiivetään edes kerran ylös ja takaisin niin eipä se auttanut kuin tuumasta toimeen.

Se pisti kyllä puuskuttamaan....piti kerran pysähtyä happea oikeen ottamaan tasanteelle ja pikkasen käsiä pyöritellä, että sai sykkeet laskemaan ja ei muuta kuin jatkamaan.



tahkon kuuluisat portaat








Niitähän riittää kun lähtee tarpomaan, mutta kyllä se oli sen arvoista.














Ja näkymäthän sieltä huipulta oli hienot vaikka ne ei kyllä valitettavasti näissä kännykkä kuvissa aina siltä näytä.
Hetken otin happee ja rappuset sitten takaisin alas.










Viikko oltiin Tahkolla ja sitten päätimme ottaa vielä Kuopiosta yön hotellista ennenkuin auto starttaa kohti Kangasalaa. Viikkokilsat oli tavoitteena jokaiselle 3 viikolla jonka olen lomalla juosta 40 kilsaa per viikko. Ensimmäinen viikko onnistui.... päätin onnistuu se toinenkin viikko.

Ilmat oli todella lämpöiset molemmat viikot tuolla reissussa ja olen itsestäni ihan hirveeen ylpeä, mä tein ne treenit ulkona ja aurinko porotti. Paitsi yhden juoksun tein Kuopiossa hotellilla, en todellakaan saanut itseäni tsempattua ulos kun tiesin.... juoksumatto on hotellin kuntosalilla. Niin kävin tekemässä treenin siellä, mutta olihan se sitten tuskaa juosta paikoillaan.

Ei ollut mukavia maisemia....ei voinut kuvata mitään.... telkkaristakaan ei tullut mitään mikä olisi kiinnostanut....kuuntelin jälleen senkin lenkin äänikirjaa jota aloitin tahkolla kuuntelemaan. Se on todella hyvä kirja ollut ainakin tähän asti mitä olen kuunnellut ja kohtahan se on loppu niin onhan se hyvä. Suosittelen lukemaan tai kuuntelemaan sen.... Tarja Virolaisen Juoksijan Sielu.


sai sen hien pintaan juoksumatolla 

Nyt ollaan oltu kotosalla tämä kuluva viikko ja pari lenkkiä oon täälläkin tehnyt. Yhden matto juoksuna ja toisen kävin eilen illalla juoksemassa ulkosalla. Sain taas todeta, kyllä täällä kotihuudeillakin on hyvät maastot juosta hölkötellä. 

Sellainen oli toinen reissuviikkomme.... tää viikko menee kotona paitsi, perjantaina lähden Jyväskylään...menen ihanan Tuulin kanssa juoksemaan maisemareitille ja sitten lauantaina katsomaan Kalevan kisoja paikan päälle.

Oikein ihanan lämpöistä torstaipäivää just sulle <3

Minde

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Marraskuun mietteitä

Tukholma

Tukholman maraton 2019