Tälläinen on Minde

Olen päälle 40v kolmen lapsen äiti ja yhden miehen vaimo. Nainen joka aina on inhonnut juoksemista ja liikuntaa muutenkin :) Innostui tässä alkuvuodesta omasta hyvinvoinnista ja aloitti laittamalla ruokailun ja liikunnan uuteen iskuun. 

5.1.2015 aloitin Fitfarmin Superdieetti Simplen, koska päätin etten heti laita kaikki uusiksi. Ensin oltiin 6 viikkoa ruokavaliolla ja siitä jatkettiin koska tuli hyviä tuloksia. Maaliskuun lopussa lähdin tutustumaan kuntosalille mieheni mukana. Innostuin juoksumatolla juoksemisesta ihan huolella.

Paino pudonnut kevään aikana ja kesällä ja tämä alkusyksy on syöty rennommin mutta silti ollaan vielä -15 kiloa. 




12.9.2015 oli tarkoitus alunperin juosta 10 kilsan lenkki Tampereen Puolimaraton tapahtumassa, mutta keväällä päätin kokeilla ensimmäistä puolimaratonia joten sehän juostiin sitten aikaan 2:13:55. Aika on ihan ok ensikertalaiselle, mutta.... olisin halunnut paremman ajan. Alaselkä kivut vaan olivat niin pahat 17-18 kilometrin kohdalla, että oli pakko kävellä. Nyt ollut lenkit vähällä sairastelun takia, mutta tänään tuli eka kerta sellainen tunne, että josko tänään lähtis kokeileen pientä hölkkälenkkiä :)

Tälläistä taustaa mistä lähdetty harrastukseen... ensi vuodelle on pari tapahtumaa jo suunnitelmissa, mutta niistä sitten lähempänä. 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Marraskuun mietteitä

Tukholma

Harmaata sunnuntaita