Toukokuun terveisiä...




Heissan,

täällä on nyt ollut todella hiljaista.... noh juoksurintamalla on todellakin hiljaista mutta tässä mietin, että mitäpä sitä pelkästä juoksusta kirjoittaisin... voisinhan kirjoittaa tätä blogia vaikka juoksurintamalla ei tapahtuisikaan mitään...onhan sitä elämää muutenkin :)

Todellakin vappu oli ja meni.... siinä vapunpäivänä tehtiin yhteen asuntoon muuttosiivous ja sitten 2.5 tyttömme muutti omaan ensimmäiseen asuntoon... onhan se haikeeta kun nuorin lapsista muuttaa pois mutta vielä veljekset asustaa täällä meidän kanssa... on tähän tavallaan jo ehditty tottua, eipä se tytär paljoa viime aikoina muutenkaan kotona ollut....asusteli ystävänsä kanssa jo muutenkin.

Mutta samaisena päivänä jouduimme kokemaan suurta surua... meidän rakas Nelli kultsu jouduttiin lopettamaan...pari viikkoa katseltiin Nepsun tasapainoilua pysyykö pystyssä vaiko ei ja itse asiassa viikko katseltiin ja tehtiin suuri päätös, että Nellin on aika päästä pois...





Se oli karulla tavalla kaunis hetki vaikka se teki kipeää ja voi sitä itkun määrää :(
Esilääkkeen saatuaan Nelli pisti maate lattialle jalkojeni juureen ja silittelin siinä ja itkien...
Kotona ei odota enään hännänheiluttaja äitiä kun tulen töistä.... ei ole enään kenelle jätetään "jämät" jne... mutta kyllä tähänkin tottuu...mutta suuren ikävän jätti sydämeen 30 kiloinen kultsu....


Nelli <3



Nyt olen saanut viettää pitkää rentouttavaa vapaata... torstaina lähdimme jo reissuun...kohti pohjanmaata jossa olimme ensimmäisen yön. Perjantaina lähdimme ajelemaan kohti Tuuria ja kävimme katsastamassa Vesan kaupan...pitkästä aikaa oli mukava siellä käydä kiertelemässä ja katselemassa vaikka näin "kaupantätinä" en itse shoppailusta niin välitä mutta kyllä se välillä on mukavaa puuhaa..




                                               Rouva patsastelee ennen kauppaan menoa....


                                           
                                    Multialla poikkesimme viemään pikkuveljen haudalle kukkasen

Siitäkin on jo todella pitkä aika kun jouduimme hyvästelemään Mikan <3 ja harvoin tulee haudalla käytyä kun se on Multialla. Mutta nyt se oli sopivasti matkamme varrella, kun ajelimme kohti Jyväskylää.
Elämä ei ole aina ruusuista ja kaikki eivät tiedä sinusta ja suruistasi... mutta nyt ajattelin tänne kirjoitella tälläisistäkin jutuista... Elämä voi muuttua radikaalisti ihan yht äkkiä...muistetaan nauttia läheisistä tässä hetkessä...huomisesta kukaan ei koskaan tiedä mitä se tuo tullessaan.


Vietimme todella mukavan päivän ja yön Jyväskylässä... kävimme syömässä hyvin ja kiertelimme keskustassa... joskus vuonna nakki ja muusi tuli vietettyä Jyväskylässäkin aikaa.
Sokos hotelli Paviljonki on todellakin kokemisen arvoinen paikka...todella viihtyisä ja hieno hotelli. Kannattaa poiketa jos sielläpäin liikkuu :)

Tässä on kuulumia näin toukokuun puolessa välissä ja katsotaan jos vaikka tästä innostuisin päivittelemään useammin nyt tännekin mitä kuuluu...

Mukavaa ja aurinkoista alkukesää kaikille...

                                                    <3:lla Minde


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Marraskuun mietteitä

Tukholma

Harmaata sunnuntaita