Puolimaraton takana



Heipsan...

no niin nyt on Helsingin puolikas takana....muutama viikko jo elettykin sen jälkeen :)

Olimme Helsingissä jo edellisenä iltana ja yövyimme hotellissa, illalla siinä mietin, että mitenkähän tässä käy kun niin huonolla valmistautumisella on kevät mennyt, mutta päätin lähteä kokeilemaan kuitenkin. Sain hyvää tukea facen juoksufoorumilaisilta, että kandee mennä juokseen ja ei aikaa vaan hyvä juoksu hyvillä mielin.

Aamulla kello soi vaille kuusi ja aikaselle aamupalalle lähdin....takaisin huoneeseen ja kaffikuppi mukana, sohvalla lötköttelin ja hörpin kahvia.

Kello oli palttiarallaa kaheksan kun lähdimme pasilasta junalla kohti pelipaikkoja... oli kiva aurinkoinen ilma, ei ollut vielä kuuma. Edellisenä iltana oli jäätävän kylmä niin aamulla olikin sitten mukava juoksuilma.


juuri ennen lähtöä

Päätin lähteä 2.45 jäniksen perässä juoksemaan ja ensimmäiset 8 kilometriä olin ryhmässä ja sitten päätin lähteä omille teilleni.... sykemittari oli kyllä loistava tällä matkalla (niinkuin kaikilla muillakin lenkeillä) mutta seurasin kilometri aikaa ja se pysyi siinä 7 kilsaa kilometri...välillä ali ja välillä yli mutta siinä koitin sen pitää...

Ei tuntunut juoksu missään vaiheessa väsyneeltä eikä selkäkään temppuillut yhtään.... aurinko alkoi lämmittämään kunnolla, meren rannassa kuin juostiin niin tuuli teki välillä "kiusaa" mutta oli se tuuli mukava koska kun juostiin talojen lähistöillä niin oli vietävän lämmin.
Joka juoma-asemalla join joko vettä tai urheilujuomaa, tästäkin viisastuneena viime vuoteen :)
Tämänkin takia varmasti juoksu oli niin erilainen.

Odotin kuuluisaa Pasilan nousua...eihän se edes ollut paha.... mutta ne nousut kävelin....ainoat kävely askeleet tuli otettua koko matkalla siinä kohdassa.

Puoli kilometriä ennen maalia loppui musiikit korvissa ja sitten tuntui että askel ei etene...niin olen kuitenkin sen rytmin varassa... ja jos en ole vielä kertonut niin parasta juoksumusaa minulle on Cheek ja Brädi :) siihen rytmiin kun askeltaa niin hyvä on juosta.

maalissa mitalin ja eväiden kera :)
Mutta nyt on loistava fiilis ja tää on koettu. Helsinkiin kannattaa mennä juoksemaan puolikas, aivan loistava fiilis ja hyvin järjestetty tapahtuma. Helppo mennä junalla... ei tartte kaukaa kävellä.

Illalla olin tosin lonkista kipeet....sunnuntaina olin kankee ja kipee mutta maanantaina kun töihin lähdin niin eipä ollut enään tietoakaan kipeitä lonkista tai kankeista koivista :)

Kävin katsomassa jo Tukholman puolikkaan tietoja, että löytyykö kenties rouvalla numeroa ja löytyihän se :)

Lähden sinne numerolla 72...

Nyt pitää sitten vaan jaksaa treenata pikkasen enemmän syyskuulle kuin mitä on tullut treenattua Helsinkiin, mutta eipä tästä tehdä työtä vaan juostaan hyvällä mielellä ja ketäpä muuta lähden haastamaan tuonne tapahtumiin kuin itseäni... kaikki saavat juosta omalla tyylillä ja nopeudella millä pääsevät...minä juoksen omallani :)

Tulipa tästä pitkä tällä kertaa, mutta mukavaa kesäsunnuntaita kaikille :)

                                                        <3 Minde


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Marraskuun mietteitä

Tukholma

Harmaata sunnuntaita