Terveisiä Tukholmasta ja jotain uutta luvassa....


Hejsan

Niin on syksy vaihtunut jo syyskuulle ja kauden tavoitteet on kohdattu.

Oli kesälomakin tossa elokuussa ja kävimme reissussa ja tuli Kuusamon maisemissa juostuakin mutta Tukholmaa niinku odotin koko ajan.
Lähdimme reissuun jo torstai iltalaivalla ja olimme varanneet hotellin Uppsalasta jonne sitten ajelimme perjantaina kun en ensin olin hakenut juoksunumeroni... ja siinä vaiheessa alkoi olla sellanen tunne että apua....

Mutta sitten lauantaina 10.9.2016 tuli se iltapäivä kun piti olla paikalla ja olihan se ihan uskomaton fiilis nähdä ne ihmiset siellä. Kuninkaanlinnalle suunnistimme ja aurinko paistoi ja oli lämmintä +23. Kyllä siinä vaiheessa jo ajattelin, että on lämmin juosta mutta joka juomapisteellä päätin juoda vaikka olisi mikä aika.



lähtönumero 



Numerolappu rinnassa siis menimme lähtöpaikka kohti joka oli ryhmä E



Fiilis oli kyllä todella mahtava, kun siellä ajattelin Helsingin puolikasta niin kyllä valitettavasti pitää nostaa Tukholma fiiliksen puolesta ainakin paremmaksi kuin rakas kotimaa. Siellä oli menoa ja meininkiä ja se kuului koko lähtöalueella. Oli hyvää ja reipasta musiikkia ja vaikkakin siellä puhuttiin Ruotsia niin se ei haitannut (sitä kun en osaa niin eipä tyttö ymmärtänyt :)  ) mutta tossa väkiryhmässä oli hieno olla mukana ja odotella lähtöä.

Lähtö tapahtui todella mallikkaasti....ryhmä kerrallaan niin oli helpompi lähteä kun ei koko 11,219 juoksijaa rynnännyt yhtä aikaa samasta lähtöpaikasta. Odottelu alueella ei tuntunut pitkältä ja kun aurinkokin paistoi niin fiilis oli mahtava.

Lähtö tapahtui ja juoksin tällä kerta ystäväni kanssa ilman kuulokkeita ja se oli kiva kokemus. Alkuun lähdimme ehkä liian lujaa mutta sitten saatiin tasaantumaan juoksu siihen että pidimme PPP ajatuksen koko ajan eli pitää pystyä puhumaan. Juoksu tuntui hyvältä ja nautin maisemista ja juoksusta.
Tänne olin haaveillut jo reilun vuoden ja nyt hei olen täällä ja juoksen näiden ihmisten kanssa. Tunne oli aivan mieletön.

Joka juomapisteellä join joko vettä tai urheilujuomaa....välillä oli tarjolla myslipatukkaa, banaania, pepsimaxia, vettä, urheilujuomaa ja sitten oli jotakin valkoisia hyvänmakuisia pastilleja....niitä oli loppumatkasta ja ne tekivät kyllä hyvää.... niitä tais mennä ihan 4 vai 5.

Koko matka tonne 18 kilsaan saakka meni ihan hyvin mutta sitten alkoikin vaivaamaan tuo niin rakas selkä, alkoi olla ristiselässä paineen tuntu ja alkuun yritin vaan olla, että en muka huomaa sitä mutta kyllä sitä ei pystynyt olla huomaamatta ja askel askeleelta se vain paheni. Ilman Hannakaisaa olisin jäänyt varmasti juoksemaan hitaammin mutta sain hyvän tsempin....ei pitkä matka enään....tuolta kulman takaa lähestyy maali....pieni mäki enään ja hei sitten ollaan perillä...
Viimeiset tsempit oli että ohitetaan tuo blondi niin ollaan ennen sitä maalissa.... Hannakaisa oli pikkasen edellä ja sain kuin sainkin sen blondin ohitettua...mutta joka askel painoi ja sattui.... sitten kuulin edestä heiiii se lähenee älä päästä sitä ohi ja nyt mennään loppusuoralle....älä päästä sitä enään ohi ja sitten otin viimeiset loppukirit siinä... ja aika on ihan hyvä....aikaa en lähtenyt juoksemaan ja ilman selkäkipua se olisi ollut varmasti parempikin mutta ihan tyytyväinen olen aikaani joka parani kuitenkin 4 minuuttia kesäkuulta.
Ja mitali se on se jota odotetaan eniten näiltä matkoilta... nyt niitä on 3 ja oon itteeni ihan hirveen tyytyväinen...ihminen joka ei oo tykännyt juoksemisesta ja on nyt hurahtanut siihen vaikkakin huonolla treenillä on tässä vuosi menty mutta silti juoksin maaliin saakka eikä keskeyttäminen ole vaihtoehto. Sitten hiukan himmataan vauhdista mutta maaliin juostaan jos matkaan lähdetään. Ehkä se on huonokin asia että en voi antaa itselleni lupaa keskeyttää mutta se fiilis kun ylität sen maaliviivan ja saat ajan niin se vaan on jotain niin uskomatonta, että sitä pitää vaan silti jatkaa.

2:31.19

Jäi hyvä fiilis ja ehkä sinne voisin mennä uudestaan ensi vuonna :)


Mutta ei tässä vielä kaikki :)

Pääsin  mukaan nyt sellaiseen Takomotraining 10 viikon treeniin ja oon aivan innoissani siitäkin!!!

On voima harjoittelua tässä tällä ja ensi viikolla. Se on vedetty ekat kotitreenit kun en ole salille "jaksanut" lähteä pitkien työpäivien takia mutta alku on luvannut ainakin todella hyvää settiä.

Tänään on vuorossa treenit ja aattelin, että voisi sitä pienen juoksulenkin käydä heittämässä. Mutta tänään olisi siis kuitenkin treenit kotona.
Tästä kirjoittelen viikottain nyt sitten tänne, että miten viikko menee ja millaiset on treenit ja miten niissä kehitytään. Instassa voi kans seurata mua ja mun treenejä...mutta tänne kirjoittelen viikon kuulumiset niin tälläkin saralla tapahtuu jotain vähän useammin.


Mukavaa treeniviikonloppua ja tulevaa viikkoa sinulle!

Minde

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Marraskuun mietteitä

Tukholma

Harmaata sunnuntaita