Marraskuun mietteitä....

On marraskuu jo melkeinpä eletty ja syksy mennyt vähän niinkuin sumussa, ei tullut puolikkaan jälkeen mitään muuta uutta kuin väsymys ja sairastelut. Selkä on ollut äreenä koko syksyn, välillä parempi välillä huonompi ja siihen tuli lisäksi kylkikipua joka vei 1,5 viikoksi ihan pelistä pois... no joo toisaalta tuli uutta, en muista hetkeen olleen tälläistä syksyä. Ruokavaliokin ollut mitä sattuu ja kyllä se vaan on todettava että muutama lisäkilo tässä on rouvan keskivartaloon hiljaa saapunut, mutta eipä se ole yllättävä tieto itselle kun tietää miten sitä on tullut syötyä. Vuosi sitten kun aloitin Fitfarmin ohjeilla elämään niin pyhästi päätin, ettei paluuta entiseen ole mutta.....

Kun tunnesyöjä olen niin sehän on ollut yhtä syömistä :(  kun on painetta niin Minde syö, kun on iloa niin Minde syö ja kun ollaan väsyneitä ja mikään ei vaan nappaa niin ruokahan se on joka on tukena... tämän on se mikä pitäisi opettaa itselle että se ruoka ei ole ainut joka auttaa....

Juokseminenkin on jäänyt....tää vuosi on todella huonolla juoksulla viety läpi mutta silti 2 puolikasta kävin juoksemassa, toki voihan sen niinkin ajatella että lahjattomat treenaa mutta eipä se ihan niinkään taida olla. Ajat olivat molemmissa huonommat kuin ekalla puolikkaalla jonne sentään treenasin. 
Juoksumatto on saatu yhteen huoneeseen ja olen siinä yhden 6 kilsan lenkin heittänyt, juoksu on ihanaa ja mä tykkään siitä mutta tällä hetkellä tuntuu että mukavuus alue sohva vie vaan niin helposti mukanaan ettei tule juostua vaikka nyt ei voi enään olla tekosyitä kun sisällä pystyy juoksemaan ja ihan omassa kodissa... 

Tälläistä paatosta se on nyt tässä teille, mutta ajattelin olla itselleni ja teille rehellinen, että mikä se on nyt kun on niin "saamaton".

Mutta sitten jo pikkuisen positiivista :)
 

Tätä lähdetään taas tavoittelemaan 
Elikkäs joo, eilen aloittelin uutta ruokavaliota joka meni kyllä hiukan sovellettuna mutta tänään ollaan menty ihan grammalleen sillai miten neuvotaan.
Vaihdoin nyt ohjelmaa vaikka kyllä Fitfarmin ohjeet on tallessa ja hyviä nekin on mutta kaikella rakkaudella rahkaa kohtaan, mä en nyt pysty millään asennoitumaan että sitä pitää vetää niin paljon... mutta olen seurannut snäpissa Ilona Siekkistä, nuorta fitness urheilijaa ja hänellä on nyt tullut sellainen ohjelma jota aloitin siis eilen käyttämään, nyt on ruokailut sen mukaan....salille en oo vielä lähtenyt enkä tiiä lähenkö heti...mutta koitan saada syömisen kondikseen taas ja sitten saattaa noita juoksutossujakin tarvita :) Tällä hetkellä tuntuu taas hyvältä ja on sellainen tekemisen meininki että saadaan se tämäkin sohvankuluttaja takaisin ruotuun. Se on kyllä pitkälti päästä kiinni tämäkin homma, mutta jos nyt tuntuu hyvältä niin nyt pitää tehdä!!!

Eli positiiviseen ollaan menossa ja olen tässä ollut ihaniin ystäviin yhteydessä.... Katri on niin hyvä tähän tsemppariksi ja sitten olen saanut kaimastani ihanan sielunkumppanin... ymmärtää taas toisella elämän osa-alueella mua.... kiitos teille olemasta olosta :)

Nyt jos ihan tempasen juoksutamineet päälle ja sitten suihkun kautta iltavuoroon töihin, joka on muuten sekin ihan mukavaa vaihtelua elämään :)

Koitan saada tänne päivitystä useammin... on tää itelle sellaista asioiden läpi käymistä ja kun sen tekee myös teille  niin se on paremmin itsensä kanssa käyty kans läpi.

Mukavaa marraskuista päivää meille kaikille :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Marraskuun mietteitä

Tukholma

Tukholman maraton 2019