Vähän fiiliksiä






Mukavaa sunnuntaita!

Tänään ajattelin päivitellä tänne vähän kuulumia.....


Nastalenkkareilla hölkkä 
Siis kävin viikolla heittämässä nastoilla hölkkälenkin ulkona, teki tosi hyvää ja oli mukavaa kun hyvä ystäväni oli seurana niin tuli sitten samalla hoidettua mieltä ja ruumista :)
Nyt on pikkasen innostusta taas kehissä ja olen tehnyt juoksuohjelman my asics ohjelmassa... tällä viikolla oon vain yhden lenkin juossut mutta suunnitelmissa on tänään tehdä vielä juoksulenkki.

Kävin Tampereella....käytiin miehen kanssa syömässä ja kahvilla.... ja pidetty vähän sellaista cheat meal päivää tänään :) Töihin olen tehnyt eväät ja se on ollut kyllä hyvä systeemi niin tulee taas syötyä terveellisemmin ja säännöllisemmin, jaksaa huomattavasti paremmin ja on intoa lähteä juoksemaan...

Painokin lähtee pikkuhiljaa laskuun vaikka se nyt ei ole se pääasia tässä, enemmän kuitenkin haluan panostaa juoksemiseen ja tämän vuoden haasteisiin.




Ohjelmani


Tässä vaiheessa näyttää vielä aika surkealta mutta olenhan vasta alkutekijöissä niin kyllä se kevään päälle aikaa kilometrit kertyä ja tehtyjä lenkkejä olla kasassa.
Olen sellainen sääntöjen mukaan menevä ja tää on hyvä kun muistuttaa sähköpostilla että ois lenkkipäivä... perjantaina olis ollut lenkkipäivä mutta meni levon kannalta ja aattelin että jos tänään saisin juostua pikkasen pidemmän lenkin kuin tuon 7 kilsaa, mutta ensin pitää katsoa hiihdot telkasta ja sitten voin suorittaa oman osuuteni :)

Tällä tulevalla viikolla tuleekin olemaan kivaa kun menemme kummityttäreni syntymäpäiville Helsinkiin, junaliput on jo hommattu ja lauantaina puolilta päivin olisi lähtö edessä....

Mutta nyt hiihtoja katsomaan ja hyvää pakkas sunnuntaita jokaiselle....
Viettäkää mukava uusi viikko <3

Minde

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Marraskuun mietteitä

Tukholma

Harmaata sunnuntaita