Maaliskuun mietteitä





Niin se on aika mennyt ja ollaan jo maaliskuussa ja pitkällä siinäkin.....

Viimeisen päivityksen jälkeen on ollut menoa ja meininkiä niin paljon että on ollut pakko miettiä, että mitä jaksaa ja mitä ei...
Päätöksiä on tehty ja onpa ollut nyt ihanaa muutaman viikon, kun saanut asioita itselle järkeiltyä. Ei sitä niin enään jaksa tälläinen "vanha nainen" kun pitäisi olla menossa aamu kuudesta ilta kasiin tai ysiin. Niin nyt voin taas keskittyä tähän elämän olennaiseen eli käydään töissä.... lenkkeillään ja käydään kuntosalilla. Mutta katsellaan mitä tässä on tapahtunut viimeisen päivityksen jälkeen...


Helmikuussa olin talvilomalla ja ensin reissasimme mieheni kanssa päivä-Tukholmassa risteilyllä ja vietimme mukavan päivän Tukholmaa kierrellen ja laivalla takaisin.
Helsinkiin päästyämme takaisin vaihdoimme laivaa ja matkasimme Tallinnaan.
Oli ihanaa kierrellä vanhaa Tallinnaa ja syödä hyvin... käytiin kahvilla ja ne leivonnaiset olivat aivan syötävän hyviä, onneksi ei oltu kauheen montaa päivää siellä tai olisi karannut mopo käsistä ihan kunnolla. Pari yötä vietimme Viru-hotellissa ja oli rentouttavaa.

Perjantaina matkasimme Helsinkiin ja ensin käytiin kirjaamassa itsemme hotelliin ja olimmekin ekaa kertaa Radisson Blue hotellissa yhdessä ja sitten lähdinkin Kamppiin kummityttöä vastaan ja matkasimme kohti Hartwall-areenaa.... meillä oli tiedossa ihana show joka taitaa olla meidän perinne :)
Kävimme vuosi sitten katsomassa ekaa kertaa ja nyt sitten Frozenin lumoihin.

Disney on Ice Frozen 2017

Kummityttäreni kanssa laatuaikaa.... meillä oli hyvä reissu :)

Loman jälkeen olikin sitten taas menoa ja meininkiä.... kunnes päätin pitää itselleni "kehityskeskustelun" ja sitä keskustelua kesti muutama viikko kunnes sitten tein itselleni päätöksen että nyt on rouvan hyvä pikkasen rauhoittaa menoja ja keskittyä itseensä ja olennaiseen.

Ja tässä on nyt nautittu sitten pikkasen rauhallisemmasta elämästä hetkisen. Kevät on jo pitkällä...


Naistenpäivän kukkia :)



Lähdimme yhdessä ystäväni kanssa salille ja nyt ollaankin innostuttu käymään se 2-3 kertaa salilla viikossa ja se on kyllä hyvä kun toiselle ei voi tehdä ohareita kun "muka" ei jaksa lähteä. Nyt on löytynyt taas inspistä juoksuunkin ja se on hyvä, koska se kesäkuun puolikas sieltä lähenee taas kovaa vauhtia. Miten nää talvet menee niin ettei kiinnosta juosta ja pitää sitä juoksukuntoa siinä kunnossa, että olisi helppo lähteä ensimmäisiin kisoihin kun olisi juossut ja treenannut mutta ei...
No mutta tälle vuodelle olen nyt jopa 70 kilsaa juossut... että katsotaan vuoden lopussa että meneekö viime vuoden kilsojen ohi... mutta eipä tää niin vakavaa oo, mutta miettiihän sitä...miten sitä tätäkin lajia treenaa mutta itselleni tätä teen ja itsehän olen tästä vastuussa et mitenkä ne kisat sitten menee. 

Nyt vaan treenataan 3krt/viikko niin kyllä siitä hyvä vielä tulee.. Tänään aattelin mennä kokeileen porraskonetta salille niin saa pikkasen erilaista treeniä välillä. Pitäis saada kyllä lihaksia treenattua kanssa, ettei pelkkää juoksua. 
Mutta tälläisiä mietteitä olisi näin maaliskuun lauantaina....





-Minde

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Marraskuun mietteitä

Tukholma

Harmaata sunnuntaita