Huhtikuu vaihtui.... ja vielä on innostusta :)

Katse kohti onnistumista.....

Moikka kaikki....

Huhtikuu vaihtui ja nyt on katse kiinnitetty kohti onnistumista...
Tässä juurikin katselin juoksukalenteria ja jeee... olen tänä vuonna saanut ensimmäisen 100 kilometriä rikki, kun viime vuoteen vertaa niin ollaan kohta puolessa välissä ja mennään "vasta" huhtikuun alussa. Tälle viikolle onkin juoksutavoite 29,5 kilsaa... saas nähdä toteutuuko ;) mutta toiveita on että onnistuu.

Nyt on uudella innolla aloitettu ruokavalio.... eka päivä menossa..... kiitos Ilona Siekkisen... aloittelin sitä ruokavaliota nyt. Tänään tuntunut hyvältä ja joo... on mulla nyt nälkä mutta se on hyvä tunne kun tässä on menty ja syöty mitä sattuu...miten sattuu. Puntaria kun lähestyy niin se huutelee jo valmiiksi että älä tule lähelle :D
Mutta nyt ne kilot jotka olen tässä takaisin kerännyt niin lähtee tänä vuonna ja juokseminen tuntuu mukavalta.Ihanaa alkaa taas elämään sellaista elämää mitä koin pari vuotta sitten... kaipaus on ollut mutta ei ole ollut voimavaroja lähteä sitä uudestaan tavoittelemaan, nyt pitkästä aikaa OIKEESTI tuntuu tältä ja tuntuu että saan sen oikeesti toteutumaan.
Elämässä pitää olla unelmia ja välillä niistä unelmista pitää "luovuttaa" mutta aina on kuitenkin mahdollisuus palata unelmansa pariin.

Tässä hetken kun ottaa lepoo ja kirjoittelee tänne niin sitten olisi eväiden teko huomiselle, niin pysyy ruodussa huomennakin töissä. Iltapala on se mitä jo odottaa kovasti... miten niin ruoka pyörii mielessä... kyllä se tästä tasaantuu ;)


Nyt ei kauheesti lähde tekstiä, mutta lupaan nyt päivitellä useammin tänne kuulumisia :)

- Minde


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Marraskuun mietteitä

Tukholma

Tukholman maraton 2019