Kesäkuu....






Heipsan ja terveiset Kuusamosta

Täällä jo kohta vietetty viikko mökillä ja järvi oli jäässä kun saavuimme ja nyt on ollut aivan mahtavat pari päivää kun lämpö tuli tällekin leveysasteelle.

Muutaman juoksulenkin olen täällä tehnyt ja viimeisin oli lauantaina 10,5 kilsaa lumisateessa ja voin sanoa, että oli kylmä :(  

Olin niin jäässä vaikka juoksin ihan reipasta tahtia, mutta jotenkin mielentila ei ollut hyvä ja juoksu kivaa. Kenkä oli liian löysällä ja sitten se oli liian kireällä... alkoi särkemään pakaraa ja siellä tuntui jumilta...oli niin hirvee juosta että kyllä siinä mielessä kävi, että en tod juokse kotiin. Noh tuolla kun olet juoksemassa keskellä ei mitään niin nopeempaa sitä pääsi kuitenkin mökille juoksemalla kuin että olisi heittänyt kävelyksi.

Oli aivan suunnattoman ihana päästä lämpimään rantasaunaan tämän lenkin jälkeen... mutta onhan se kokemus juosta kesäkuussa Suomessa kesälomalla lumisateessa, kyllähän asian voi kääntää positiiviseksi vaikka justiinsa silloin ei sitä niin ajatellut.

Sitten olen tässä käynyt kävelyllä, koska tuo pakara oli todella arka seuraavan ja sitä seuraavankin päivän, hiljaista laahustamista vaikka mieli olisi tehnyt lähteä hölkälle. Mutta en uskaltanut riskeerata, että en pääsisi starttaamaan kesän ekaan lappujuoksuun. Jota kuitenkin ollaan koko ajan vaan ooteltu että koska sinne pääsee.

Ihana rakas siskoni olikin hakenut mulle HHM varustekassin... niin ootan jo että saan hipelöidä juoksunumerolappua, toki tiedän jo juoksunumeroni mutta se hetki kun saat kauan odottamasi juoksulapun käsiin niin on se hienoo :)


Tälläisessä maisemassa sielu lepää ja on saanut olla niin irti arjen rutiineista. Päälle on tehnyt hyvää olla lomalla ja vaikka olen jo viime vuoden unohtanut niin silti on nyt pakko sanoa, että nyt oli ihana jäädä lomalle ja jättää työt kun oli pystynyt tekemään asioita ns eteenpäin, vuosi sitten oli vain kiire lomalle, että kuhan pääsen pois niin se on juttu.

Täytyy sanoa, että mulla on ihan huikeet työkaverit ja esimies tällä hetkellä <3 tämä vuosi on alkanut niin paljon paremmin, se on mahdollistanut myös sen, että jaksan taas juosta :) 
Ja suunnitella jotain uutta... siitä kerron ehkä sitten myöhemmin.



Tänään on myös ihanan tyttäreni 20v syntymäpäivä <3 
Olen onnekas kun olen saanut 3 ihanaa lasta...2 poikaa ja tyttö. Miten ihminen onkaan onnellinen :)

Me and my man
Sotkamossa kauniilla sillalla


Huomenna aamulla olisi sitten pakattava kamat kasaan ja auton nokka kohti Kangasalan kautta Meri-Teijoon. Lauantai aamuna sitten kukonlaulun aikaan lähdemme kohti Helsinkiä.
Toivottavasti siellä odottaa aurinkoinen Helsinki ja kello 8.45 onkin sitten startti.. niin toivoin vuosi sitten, että saisin ajan lähelle 2h mutta taidetaan lähteä kuitenkin ihan rauhallisella tahdilla liikenteeseen... 2:15 olisi kuitenkin ihan tavoitteena, se oli ensimmäisen puolimaran aika vuonna 2015 Tampereella... jos sitten ensi vuonna olisi aika lähellä 2 tuntia. 
Olenkin jo ilmoittautunut 9.6.2018 HHM:lle.... 

Mutta oikein mukavaa ja aurinkoista torstai päivää kaikille :)
Kisaraportti kuvien kera tulee viikonloppuna

Minde <3
















Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Marraskuun mietteitä

Tukholma

Harmaata sunnuntaita