Viikon päästä TCM


Moikka,

täällä jo odotellaan, että ensi lauantaina olisi sitten puolikkaan aika.

Pikkasen kutkuttaa jo, että meniskö pikkasen helpommin kuin HHM kesäkuun alussa. Tällä hetkellä näyttää ettei sataisi ja olisi lämmintä. Se on haasteena sitten tuo lämpö, mutta onneksi nyt mulla on itellä mukana juoksureppu jonne saan juotavaa mukaan.

Tällä viikolla on tullut muutama lenkki tehtyä mutta on tullut käveltyäkin. Tampereella käytiin yhtenä päivänä töiden jälkeen shoppailemassa niin siinä tulee kyllä askelia. Eilen vietettiin mukava iltapäivä Viikinsaaressa jossa ystävän ja hänen lastensa kanssa kierreltiin sinne ja tänne. Vesi on elementti josta niin nautin, sitä siellä sai katsella :)

Mutta olen yrittänyt innostaa työkaveriani mukaan tuonne puolikkaalle, saapi nähdä saanko seuraa jos en nyt itse juoksuun niin jos vaikka matkalle kun ajellaan Teiskoon.
Huoltojoukkoihin ilmeisemmin sitten saankin tyttäreni kun mieheni taitaa ollakin sen päivän töissä.

Ajalla ei nyt taida olla niin suuri merkitys vaikka ainahan sitä olisi mahtavaa saada aikaan parempi aika, mutta itsenäni varten juoksen näitä lappujuoksuja niin en mä itseäni ruoski vaikka aika ei oo parempi... pääasia on nauttia juoksusta ja juoksemisesta.

Tämä heinäkuu on nyt mennyt valmennuksen pohjalta niin en sillai oo juossu pitkiä kilsoja mutta kuitenkin tälle vuodelle on nyt rikottu 300 kilsan merkki... oon siihen jo tyytyväinen koska tässä on vuotta jäljellä ja aikaa kerätä kilsoja lisää.

Mutta nyt seuraamaan vielä Formula 1 ja sitten olisikin lenkin vuoro....

Seuraavan kerran päivittelen blogia kun olen selvinnyt puolikkaasta :)

Minde

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Marraskuun mietteitä

Tukholma

Harmaata sunnuntaita