Tukholma


Heips,

täällä ollaan jo ihan intopiukeena, ens viikolla ois lähtö Tukholman puolikkaalle 😏
Pikkasen jo tässä alkaa innostumaan.

Nyt on ollut viimeiset viikot todella hyviä treenin suhteen, oon tehnyt valmentajan tyytyväiseksi ja tottakai siinä itsekin on tyytyväinen, että treenit kulkee ja ne on tehty just eikä melkein. Pitää ihan itselle sanoa Hyvä Minde 👌

Sain viikko sitten elämäni ensimmäiset moniteholasit ja nyt on opeteltava niiden kanssa elämään, tää koneella kirjoittaminen ja lukeminen on vielä "hiukan " haastavaa, pitää osata lukea nokka pystyssä :)



minä ja uudet lasit

Mutta niin hommasin tossa muutama viikko sitten uuden Polar sykemittarin, kyllä on niin jees että on ranteesta mittaava sykemittari. Ei tarvitse laittaa sykepantaa päälle ja nyt on treenitkin kulkenu jotenkin paremmin kuin aina on syke tiedossa. Todella vähän seurasin ennen sykkeitä kun on rintava ihminen niin tuntunut sen pannan laittaminen "ahdistavalta" mutta nyt on elämä helppoo :)

Tänään olisi vielä yhden juoksun paikka.... 1.40' ja alhaisella sykkeellä, jes vaikka tiedän sen että saa mennä tooodella hiljaa että ne mun sykkeet pysyy alle 140 koko lenkin, mutta sehän on sellainen sunnuntaijuoksu :)

Mutta tunsin itseni melkein urheilijaksi kun kävin tekemässä tämän viikon vedot urheilukentällä.
Siellä oli kyllä todella jees juosta, on tasainen koko matkan, ja varmasti on hyvä mun selälle kans tollainen alusta.

vedot 8x2'/1'

Menen varmasti uudelleen tekemään sinne harjoituksia... vielä kun se on tossa ihan lähellä kuukauden verran. Tukholman reissun jälkeen olisi sitten ruvettava kunnostautumaan tuon muuton suhteen, mitään en ole vielä tehnyt sen eteen vaikka muutto on ollut tiedossa jo pari kuukautta. Olen sellainen ihminen että tykkään tehdä kerralla kaikki laatikoihin ja sitten se on toisessakin päässä että kerralla koti kuntoon. Ollaan tässä niin monta muuttoa tehty näiden vuosien aikana, että sen oppinut, kerralla kaikki laatikkoon ja laatikoista pois.

Ja on tuossa Ruotsin reissussa lisäksi tuon juoksemisen on muutakin....meillä on hääpäivä 8.9 ja vietämme 28v vuosipäivää.
Kiva päästä juhlistamaan sitä vähän reissun muodossa.

Jännityksellä odotan millaisen treeniviikon saan valmentajalta tänään.... tää on niin hassua, että mun viikon suurimmat jännitykset on millaiset treenit tulossa :)

Nyt on tänään formuloiden katsomista ja sitten pitää seurata kuinka menee Suomi-Ruotsi kisassa ja sitten tietenkin illalla Susijengin peli...

Ulkona on todella ihana syksyinen ilma, aurinko paistaa joten eiköhän nautita sunnuntaista jokainen miten kokee parhaimmaksi siitä nauttia.

Päivittelen viikon päästä kisaraporttia, kuinka se vuoden viimeinen lappujuoksi kulki.


Mukavan aurinkoista viikonlopun jatkoa....

Minde

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Marraskuun mietteitä

Tukholman maraton 2019