Marraskuun mietteitä


Heipsan vaan pitkästä aikaa,

ollut nyt hiljaiseloa täällä, yhtenä päivänä oli jo mielessä kirjoittaminen vaan sitten se jäi.
Tukholman jälkeen on ollut muutto, treenejä on tehty ja sairaslomakin vietetty.
Muutto on kyllä raskainta hommaa mitä tiedän, mutta kyllä tää uusi koti on niin ihana <3











Tässä on meidän olohuone ja keittiö







Ollaan nautittu tästä sijainnista ja tää itse asunto on nyt niin meidän näköinen ja oloinen. Tästä on helppo lähteä lenkille ja esimerkiksi eilen sain lenkkiseuraa ystävästäni joka asuu tuossa muutaman kilometrin päässä, menin bussilla siihen ja lähettiin lenkille.
















Valmentajan kanssa tehtiin nyt kanssa jatkosopimusta, viikko tosin meni tossa joku viikko sitten sairastaessa, mutta nyt ollaan taas back to bisnes. Kyllä oon tykännyt kun joku tekee mulle ohjelman ja mun tulee sitä vaan toteuttaa. Varsinkin se, että tää vie eteenpäin ja kohti sitä tavoitetta joka on asetettu. Tavoitteen olen itse tietenkin kertonut että mikä se on ja nyt ollaan sitä kohti menossa.
Kuvasta näkyykin ens vuoden haasteet jotka nyt on päätetty, muita kisoja en olekaan vielä aatellut. Näihin nyt treenataan ja jospa se tavoite aika menis sitten jo kesäkuun alussa.... mietitään sitten seuraavia haasteita tässä kuhan aika vielä kuluu.







Nastoilla pääsi jo yhden pidemmän lenkin heittämään. Oli kintut pikkasen jumissa sen lenkin jälkeen mutta sittenhän ne liukkaat taas hävis ja päässyt kesätossuilla juoksemaan.






Sitten mun lempihousuiksi on nyt löytynyt nää suomi pöksyt... on aivan ihanat jalassa ja ei tartte kiskoo kesken lenkin niitä ja pikkasen paksummat kuin mun noi toiset millä tykkään juosta. Mutta miettinyt että pistäiskö ostaa toiset mutta kun näin suomi100 vuonna löytyy aika huonosti suomihousuja niin pitää miettiä millaset sitten ostais. Mutta tuolta samasta paikasta pitää nyt katella vaihtoehtoja.

Viime viikolla oli todella vaikee lähtee joka kerta lenkille kun piti lähtee, jos ei ois tota valmentajaa jolle pitää raportoida niin oisin jättänyt kyllä lenkit väliin. Yksi lenkki vain jäi tekemättä ja se oli kävelylenkki. Tänään ois pitänyt mennä puolen tunnin lenkille, mutta tänään oli hammaslääkäri ja sitten siivosin kodin... nyt ei tartte viikkoon miettiä siivoomista niin huomenna meen vetäseen sen lenkin.

Nyt on tsemppi kerätä kilsoja tonne mun exeliin jonne merkkaan kaikki juoksukilsat....saa nähdä montako kilsaa tulee juostua vuoden loppuun mennessä... epäilen, että tulee paras juoksuvuosi ikinä.

Mutta tälläistä tänne mulle kuuluu.... nyt pitää mennä saunaan kun sieltä huudellaan jo :)

Mukavaa viikkoa kaikille!

Minde









Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tukholma

Tukholman maraton 2019