Ensimmäinen adventti



Heipsan,

on muuttunut jo joulukuu ja vietetty ensimmäistä adventtia. Joulu sieltä lähestyy kovaa vauhtia ja niin se loppuu kohta tämä vuosi.

Tällä viikolla ollut hieman vähemmän juoksua...eilen olisi ollut tarkoitukseni mennä mutta rakas kroppani oli sitä mieltä, että hyvä kun tarttee liikkua ollenkaan... noh sitten vaan ollaan oltu eilen ja tänäänkin... tässä vielä kuulostelen et jos vaikka pystyis lähteen salille loikkiin tunnin treenin matolle, mutta ensiksi pitää tässä mittailla lämmöt, että onko akka siinä kunnossa et se on mahdollista... kovasti haluaisin vielä kerätä juoksukilsoja kun  tää vuosi on ollut ennätys siinä mielessä et kilsoja on kerääntynyt jo yli 600 kilometriä.
Vielä kun saisi tän joulukuun juostua hyvin niin ois niiiin huippua... mutta hyvinhän tää vuosi on mennyt edelliseen vuoteen.






Kävin vähän viikolla ostamassa uusia treenivaatteita ja samalla ostin kummitytölleni joululahjan, nyt pitää vaan saada vielä paketti Espooseen saakka mutta eipä tässä nyt vielä kiirettä ole.
Tänään tässä vähän seuraan samalla naisten ja miesten hiihtoja....ne pitää näin uusintana katsoa kun ei kerinnyt suorana katsomaan, mutta kun ei tiedä vielä miten on hiihdot menny niin tässähän sitä katsoo ihan uutta kisaa :)

Lunta oli jo täälläkin.... oli niin paljon valosampaa kun oli lumi maassa, kestihän sitä talvea pari vuorokautta..... nyt sitten sataa vettä ja lumet on kadonneet, sais tulla kyllä sellanen pikku pakkanen ja lumi maahan niin tää elämä ois pikkasen valosampaa...tää synkkyys ja pimeys saa vaan ihmislapsen niin väsyneeksi että tekis mieli vaan kääriytyä peiton alle talviunille.

Mutta jospa nyt katselen nää hiihdot ja kyllä tässä tulee vielä päiviteltyä blogi ennen vuoden vaihdetta niin sitten katsotaan minne ne Minden kilsat on päätyneet.

Mukavaa joulukuun alkua kaikille....

-Minde


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Marraskuun mietteitä

Tukholma

Tukholman maraton 2019