Sairastupa ja jouluviikko....



Se ois jo jouluviikko.....

Niin se on mennyt tämä kuukausi sillai niinkuin sairastaessa....





Itsenäisyyspäivänä oli tälläiset näkymät Kangasalla ja lähdin tekemään viikon pitkiksen aamusta... oli todella ihana ilma ja oli kaunista. Reilu pari tuntia meni lenkillä ja matkaa tuli 15.45km. Sitten tulikin totaalinen jäätymistila....ei auttanut edes sauna. Nelisen tuntia palelin peiton alla ja sitten pitikin pistää parempaa seppälää päälle ja lähteä ystävän 40v synttäreille. Ilta menikin sitten perinteitä kunnioittaen linnan juhlia katsoessa.

Aamulla sitten olikin ääni pois mutta sinnillä mentiin keskiviikko ja torstai töissä mutta sitten oli pakko luovuttaa kun on kuitenkin asiakaspalvelutyössä niin ääni on jotensakin tärkeä työkalu. Sitten perjantai-sunnuntai oltiin hiljaa ja koitettiin parantua.... mutta maanantaina eipä se olo ollut yhtään parempi. Päätin, että 4 työpäivää niin kyllä ne vedetään nyt vaan sinnillä.

Lauantaille sitten tilasin lääkäriajan... ja kappas sieltähän lähti kaveriksi nenäsuihke ja antibioottikuuri.... olin sitten saanut poskiontelotulehduksen.

Sitä tuli sitten pidettyä juoksusta taukoa kun ei meinannut henki kulkee ja sitä räkää tuli sieltä ja täältä...mutta onnex helpotti melko nopeeta kun sai lääkkeet.




Sunnuntaina teki mieli jo kovasti lähteä liikkeelle ja kävin kävelyllä, mies lähti seuraksi etten juokse :) mutta se oli niin ihana tunne kun pääsi liikkeelle. Sitten oli taas parempaa seppälää päällä kun käytiin joulujuhlassa.... ja sitten päivitin valmentajalle tiedot että kävelyllä käyty ja odotan jo seuraavaa treeniä että pääsee taas tositoimiin.
Eilen piti töiden jälkeen vaan pikkasen tehä jumppapallolla liikkeitä kun oli selkä työpäivän jälkeen melko puutunut olo... mutta sitten sitä taas saatiin ittensä kondikseen ja kroppa ruotuun.


Tänään sitten fiilistelin uusia juoksuhousuja ja siinä sitten samalla aattelin että kyllä sitä pitää lähtee testaan pöksyt salille kun kerran on vapaapäivä ja valkkukin oli suunnitellut tälle päivälle viikon pitkiksen. Ja kun kerran sattu olemaan vielä niin hieno juttu, että mulla oli autokin tänään käytössä niin eipä se muuta sitten kuin auton nokka kohti linnainmaata.




Ja tässä olisi sitten päivän saldo. Ihan tyytyväinen olen matkaanki vaikka ainahan se ois tosi hienoo saada kilsoja kerättyä. Mutta sain nyt kuitenkin tän vuoden kilsoihin merkitä pikkasen lisää ja nyt ollaan siinä tilanteessa, että kilsoja on kerätty 654 kilsaa ja muutama metri päälle. Onhan tässä nyt vielä päiviä aikaa kerätä... niin joskohan sitä sais ton 700 kilsaa rikki ja sittenhän se ois niinkuin meikäläisen enkat.

Ens vuoden alusta tulee pikkasen muutosta valmennukseen, sain valmennuksen Hero Run valmennukseen niin pitää se vetää tossa 8.1 alkaen ja sitten olisi tarkoitus palata takaisin Minnan valmennukseen. Oon todella tyytyväinen tähän nykyiseen valmentajaani... ja voin suositella jos haluaa tulosta niin kannattaa käydä tutustuun sellaseen sivuun kuin www.runhigh.fi :)

Mutta tälläiset mietteet näin jouluviikolla.... ei muutakuin

Rauhallista joulua kaikille.....

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Marraskuun mietteitä

Tukholman maraton 2019

Ensimmäisen maratonin jälkitunnelmat