Talviloma....Kuusamo



Heippa piiiitkästä aikaa tänne,

vuosi vaihtunut ja sairastupa on selätetty. Talviloma viikko alkoi maanantaina ja ajelimme tänne Kuusamon maisemiin maanantaina.

Perjantaina olin kummityttäreni katsomassa Disney On Ice ja olimme yötä jo Espoossa, eli lomatunnelmiin pääsi heti perjantaina kun töistä pääsin.








Sunnuntai aamuna lähdimme ajelemaan Oulua kohti ja olimme ystävillä yötä Tyrnävällä. Siellä pitikin päästä pienelle iltalenkille vaikka valkun kanssa oltiinkin sovittu ettei siihen oo lenkkiä, mutta oli se 5 kilsan lenkki ihan hyvä käydä loikkimassa.

Täällä on kyllä kaunista ja lunta on enemmän kuin kotona Kangasalla.




 



Täällä on tullut treenattua... oli todella mahtavaa juosta vk-lenkki noissa lumisissa maisemissa, mäkee ylös kävellen ja hölkäten alas. Nilkat kipeytyi maanantaina kävelylenkillä vaikka olin kyllä hyvin pukeutunut hyvin mutta voi olla että kengät oli uudet niin se vaikutti kipeytymiseen.

Tän päivän vedot kävin tekemässä tässä Rukatunturin salilla... oli ihan hyvä sali tälläiseen paikkaan ja juoksumattokin oli hyvä.



soijaa pukkaa treenin jälkeen



Mutta lomaviikko tuli tarpeeseen tai ainahan se taitaa olla odotettu :) Huomenna perjantaina lähdetään sitten ajelemaan varmaankin Oulua kohti ja ois tarkoitus mennä katsomaan lauantaina Kärppien kotipeli.... se on niin harvinaista herkkua kun täällä päin ollaan. Yleensä kesäisin  oltu niin sm-liiga on kesätauolla, mutta nyt mennään  kannustamaan paikan päälle.

 Sitten tässä keväämmällä tapahtuu varmasti jotain uutta....siitä kerron sitten vasta parin kuukauden päästä...mutta kovat on muidulla tavoitteet tälle kesälle.... kisoja ois nyt 3 puolikasta ja sitten yx 10kilsan juoksutapahtuma, on mitä treenata :)


Mutta pitkästä aikaa tänne kirjoittelin kuulumisia, oli mukavaa sekin :)

Oikein mukavaa Helmikuun jatkoa kaikille ja ne jotka lenkkeilee/kisailee niin ei muuta kuin hyviä kilometrejä.... ja ollaan taas kuulolla jossain vaiheessa.

Kuusamoterveisin Minde


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Marraskuun mietteitä

Tukholma

Tukholman maraton 2019