Helsinki10 takana ja hyvää vappua


Heipsan taas pitkästä aikaa,

kuukaudet menee kovaa vauhtia eteenpäin ja jäänyt taas kirjoittaminen tännekin...

Viimeksi taisin pohtia tänne mitä tehdä kun aina väsynyt ja juoksu on puurtamista yms...

Noh valmennuksen lopetin ja muutaman viikon siinä juoksin tai olin juoksematta... se ehkä teki hyvää ja nyt taas oon innostunut juoksemaan.

Vuoden vaihteessa keskustelua oli tuolla juoksufoorumilla, että kuinka moni lähtee tavoittelemaan 1000km vuositavoitetta ja mukaanhan mäkin ilmottauduin ja kun on ollut hiukan tahmee tää alkuvuosi niin onhan tässä vielä kovasti töitä siihen, mutta pari viikkoo nyt juossut taas sillai hyvällä fiiliksellä ja nauttinut juoksemista niin oon mä saanut jo 230 kilsaa saanu kerättyä. Hyvä minä :)




Kävin viime viikon torstaina katsomassa joko meillä pääsis juoksemaan pururadalle, alku lupailikin hyvää, mutta sitten olikin pitkä pätkä vielä lunta ja siellä ei ollut kauheen mukavaa käppäillä. Mutta viimeistelylenkille olin päättänyt lähteä, koska lauantaina 28.4. olis tarkoitus juosta Helsinki10.

Ja sinnehän lähdettiin lauantai aamuna yhdeksän junalla, oli vielä juoksunumeron haku edessä ennen klo 12. Sitten päätimme käydä kysymässä, että olisko mahdollisuutta saada hotellihuone jo ennen juoksua jonka lähtö oli klo 13. Ja saimme huoneen niin oli mukava vaihtaa vaatteet ja valmistautua siellä rauhassa juoksuun.
Helsingissä olikin melko vilakka keli tai se tuuli teki siitä niin kylmän.





Siinä se numero oli jolla lähdetään juoksemaan, instassa olinkin yhden Tiinan kanssa kirjoitellu, että saapi nähdä jos vaikka nähdään tapahtumassa.
Kilpailunumeroa noudettaessa niin huomasin ilokseni, että siinähän se Tiina oli...vaihdoimme pika halaukset ja toivoteltiin juoksuintoa molemmin puolin. Siinä hetki sitten vielä odottelua ennenkuin sain lähteä kohti starttia.

Mietin siinä että lähden juoksemaan ehkä 1.20 aikaan ja sillä lähdinkin kohti starttia, mutta sitten pieni mietintä ja päätinkin lähteä 1.10 jänöjen perässä juoksemaan.

Juoksu tuntui helpolta ja jänöt sanoi ekan juomapisteen lähestyessä, että kiristetään pikkuisen vauhtia ja kerkii rauhassa juomaan...siinä päätin, että 10 kilsan lenkillä en pysähdy juomaan vaan jatkan sitten omaa vauhtia. Kellosta seurasin, että suurin piirtein pysyy vauhti samana koko ajan.

Tuntui hyvältä koko ajan ja sain napsittua selkiä siinä pikkuhiljaa. Jonkun ohitettua niin otin seuraavan kiintopisteen ja siinä se matka vain yht äkkiä olikin kilometrin päässä maalista ja huomasin kellosta että voi hitsi kun oisin tajunnut seurata sitä aikaa pikkasen tiheemmin. Mähän en jää kauheen kauas kuitenkaan siitä tunnin alituksesta...



Mutta se on kuitenkin kiva huomata tän kisan jälkeen, että kyllä mä sitten oon jotain oikein tehny talven aikana vaikka mä en itseeni usko tarpeex. Mutta seuraavaan kisaan saakin sitten lähtee pikkasen reippaampaa vauhtia.... mutta en tiedä meneekö puolikas vielä kuitenkaan 2 tuntiin.

Maalissa näinkin sitten vielä yhden ns tutun...Caritan ja oli kiva muutama sana vaihtaa. On se mukavaa kun harrastaa ja seuraa sosiaalisessa mediassa kanssa juoksijoita niin niiden kanssa voi vaihtaa kuulumisia.

Mutta juoksutapahtuma oli hyvä ja hyvin järjestetty, nyt vaan treenataan sitten HHM:lle ja siellä lähdetään juoksemaan hyvää aikaa.

Nyt sitten vaan kilsoja napsimaan tonne pihalle tai salille juoksumatolle niin hyvä kesä tästä vielä tulee...

Hyvää Vappua kaikille

Minde

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Marraskuun mietteitä

Tukholman maraton 2019

Ensimmäisen maratonin jälkitunnelmat