Lomalla....aikaa treenata ja nauttia elämästä



Hei,

on taas aikaa vierähtänyt kuukauden verran kun viimeksi päivitellyt.

LOMA mikä ihana sana alkoi tämän viikon maanantaina ja viime viikonloppuna ajeltiin jo reissuun.... tultiin tänne Pyhätunturille mökkeileen.







Täällä on aikaa ollut sitten treenata, sunnuntaina kävinkin jo tekemässä viikon pitkiksen näissä maisemissa. Mutta niinkuin olen instagramissa laittanut kuvia, että mattojuoksijalle nää mäet on melkosta sykkeen nostoa :)










Tällästä pientä hivuttavaa mäkeä kun juoksee tämän tästä niin  kyllä sykemittari huutaa :)






Tienvarressa oli onneksi yksi karhu kannustamassa, jaksaa jaksaa ei ole kauheen pitkästi enään jäljellä :)












Maanantaina käytiin kävelemässä tuolla reiteillä 2,5 tuntia ja kyllä oli kauniita maisemat ja ottihan se voimillekin kun äkkiseltään lähdettiin eikä niinkään suunniteltu että lähdetään pitkälle kävelylle.





Siellä sielu lepäsi ja teki kyllä hyvää olla ja katsella sellasia maisemia. Oli rappusia ylös ja alas... tasasta ja välillä kiviä.... monipuolista.








Huomenna sitten matka jatkuukin muihin maisemiin, mutta kyllä täällä on tehny hyvää liikkua. Huomannut sen, että  ulkonakin on todella mukava juosta :) kotona sitä välillä vaan menee siitä mistä aita on matalin, salille niin saa juosta sisällä. Ei haittaa tuuli, sade tai aurinko. Täällä on ollut lämpimät kelit, tänään ei ole kuin 14 astetta mutta se oli todella hyvä juoksukeli. Mutta kun oli pk-lenkki niin sai siinä kävellä välillä.


Sellasta kuuluu meikäläiselle tänään.... treenata saa kohti seuraavaa haastetta joka on Paavo Nurmi puolikas... saas nähdä joko siellä sais pikkasen hivutettua kohti enkkaa.... mutta sen näkee sitten elokuussa, nyt vaan treenataan niin eiköhän se treeni jossain kohtaa kuitenkin tuota tulosta.

Mukavaa heinäkuista torstai päivää just sulle!

<3 Minde






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Marraskuun mietteitä

Tukholma

Tukholman maraton 2019